VELIKI KLUPSKI PROBLEM

Zov upomoć: Kapetan Chelseaja nazvao navijača

06.11.2014 u 19:04

Bionic
Reading

Kapetan Chelseaja John Terry telefonski je nazvao mladog navijača svog kleba kako bi se posavjetovao o problemu koji muči momčad, stožer i upravu kluba

Čak je i Jose Mourinho javno iznio svoj stav da je navijačka atmosfera na Stamford Bridgeu loša. Nije to nimalo unikatan problem najboljih engleskih klubova, cijene ulaznica 'dotiću nebo' a profit i visoke navijačke emocije jednostavno su - obrnuto proporcionalne.

Iako je odgovor prilično jednostavan u Chelseaju su odlučili pokrenuti svojevrsnu ofenzivu po pitanju vraćanja decibela i emocija na svoj stadion, pa je tako klupski kapetan nazvao mladog navijača da ga pita za savet.

'Kada me pitao za broj mislio sam da se samo pravi ljubazan. No, uskoro me nazvao,' priča mladi Joe Davis koji je o tom problemu pisao putem društvenih mreža.


'Predložio sam mu da upravi prenese kako smatramo da mlađi navijači trebaju dobijati jeftinije ulaznice. Na taj način na stadion ćete privući energičnije ljude koji su skloniji skandiranjima i navijanju. Uz to, rekao sam mu da bi dobar potez bio odrediti sektor na stadionu na kojemu bi se moglo stajati i tako poveća razina podrške,' govori Joe i završava.

'Sve nas veseli da i oni razmišljaju o problemu koji nas sve muči i na ovaj način se nadam da ćemo doći do rješenja.'