tako puni ego

Zubčić uzvratio navijačima Hajduka: Samo pišite, dajte mi još hrane

28.10.2024 u 18:19

Bionic
Reading

Filip Zubčić bio je vrlo blizu postolja u prvoj utrci nove skijaške sezone u Söldenu, no nesretno je završio izvan staze u drugoj vožnji

Izgubio je kontrolu u zavoju, promašio vrata i završio u zaštitnoj ogradi, srećom prošao bez ozbiljnih ozljeda.

'Natukao se jesam, ali ništa specijalno, gore mi je bilo kad sam pao s bicikla. Pao sam dosta jako, ali nisam ništa strgao', rekao je Zubčić i dodao:

'Probao sam napasti drugi lauf koliko mogu, nisam izdržao na kraju strmine. Nećemo biti tužni. Malo sam ljut, ali duga je sezona. Pobijedio bih da sam došao do cilja, ali glupo je govoriti što bi bilo kad bi bilo. Skijanje je dobro, a greška glupa i nepotrebna.', izjavio je Zubčić nakon utrke.

Nakon njegovog ispadanja, na društvenim mrežama pojavili su se negativni komentari, posebno među navijačima Hajduka. Neki su iskoristili priliku za kritiku zbog Zubčićevih otvorenih simpatija prema Dinamu, koje često naglašava, ponekad i s ironijom prema Hajduku.  

Tako je nakon osvajanja dvostruke krune Dinama, ironično čestitao Modrima riječima: 'Čestitam Dinamu na tituli, a Hajduku na frituli'. 

'Za komentare me nije briga, neka piše tko što hoće ako ih to uveseljava, ja time mogu samo puniti svoj ego i svoju energiju. Tako da, dajte mi još hrane,' poručio je Zubčić onima koji su s veseljem dočekali njegov kiks.