UBISOFT USKLADIO DATUME

Assassin's Creed Unity na PC-u isti dan kad i na konzolama

27.06.2014 u 11:16

Bionic
Reading

Ubisoft je objavio da bi se najnoviji dio njihove najpoznatije franšize na PC platformi trebao pojaviti u istom trenutku kada i verzije za konzolu

Na žalost mnogih obožavatelja franšize Assassin's Creed koji je igraju na PC-u, Ubisoft već godinama u zadnji trenutak odgađa PC verzije. Obično to bude tek nekoliko tjedana, no i to kratko razdoblje je trn u oku PC gejmera. S najnovijim dijelom franšize koji je trenutno u razvoju ta praksa trebala bi biti gotova.

Naime, Lesley Phord-Toy, producent na projektu, izjavio je da Ubisoft najozbiljnije planira sve tri verzije objaviti na isti datum. Radi se, podsjećamo, o 28. listopadu ove godine. Ovaj razvoj događaja donekle je očekivani damage control kojim Ubisoft nastoji popraviti odnose s javnošću. Gejmeri diljem svijeta su, polako, ali sigurno, došli do zaključka kako gore spomenuti izdavač, što katastrofalnim DRM-ovima, što namjerno poružnjenim portovima, tretira PC platformu kao šepavog posinka.

Igrač će u Unityu preuzeti ulogu Arna Doriana, Francuza rođenog u Versaillesu koji je na misiji iskupljenja koja ga dovodi u Assassin's red gdje počinje uspinjanje po hijerarhiji.