FALLOUT ANTHOLOGY

Bethesda strpala sva izdanja Fallouta u eksplozivan paket

24.07.2015 u 10:34

Bionic
Reading

Svi fanovi klasičnog RPG-a Fallouta uskoro dolaze na svoje: Bethesda je upravo objavila kompilaciju u kojoj ćete pronaći sve nastavke... osim četvorke, naravno

Bethesda je najavila kompilaciju koja će, uvjereni smo, oduševiti sve fanove postapokaliptičnog RPG-a na PC-ju. Fallout Anthology upravo je ono što joj naslov kaže - kolekcija svih do danas izdanih Fallouta. Svaka igra dolazi na zasebnom mediju te sadrži sve izdane ekspanzije za dani nastavak franšize.

Igre koje ćemo dobiti u Anthologyju sežu sve do New Vegasa i svih mu dodanih DLC-ova. I da, u paketu se nalazi i Fallout Tactics

Ova uhu i oku ugodna najava Bethesde došla je na ovogodišnjem QuakeConu. Osim što potvrđuje da Bethesda doista sluša fanove, također dokazuje da ona nastoji zgrnuti što više para koristeći stari dobri hype uzrokovan najavom već čuvene četvorke.

Kakva god se filozofija krila iza izdavanja ove kompilacije, fanovi će biti oduševljeni. Mislim, kutija u kojoj se nalaze svi DVD-ovi izgleda kao mala nuklearna bomba. Preslatko!

Fallout Anthology izlazi 29. rujna u Americi, a u Europi 2. listopada.