HEARTHSTONE

Blizzard razotkrio sve karte iz The Grand Tournamenta

17.08.2015 u 07:58

Bionic
Reading

Pripremite se za najnovije proširenje Blizzardovog Hearthstonea, zahvaljujući popisu svih dostupnih karata za The Grand Tournament

Na oduševljenje svih obožavatelja popularne kartaške igre Hearthstone, Blizzard je proteklog petka oko osam navečer službeno razotkrio ostatak karata iz nadolazeće ekspanzije The Grand Tournament. Kao što vjerojatno znate, karte su do kraja protekloga radnog tjedna 'kapale' na službenoj stranici igre, kao i mnogim kanalima na Twitchu.

Čekanju je konačno došao kraj pa čitav popis karata možete pronaći na Facebookovoj stranici Hearthstonea ili (još bolje) Hearthpwnu gdje možete složiti snop, prije nego što je proširenje uopće izašlo.


Hearthstone: The Grand Tournament još nema datum izlaska, no govori se o posljednjem tjednu ovog mjeseca. U njemu se nalaze dvije nove mehanike - Inspire (aktivira se korištenjem herojske moći) i Joust (dodatni bonus na minionu ako vučete jaču kartu).

Ako želite taktičku prednost, ovdje je i prilika za 'ubosti' pedeset paketića s kartama, a kao nagradu pokupit ćete i specijalnu pozadinu za vaš (vitezovima krcat) snop.

Više informacija o The Grand Tournamentu pronađite na Blizzardovoj službenoj stranici