VELIKE ZAHVALE

CD Projekt zahvaljuje svima koji su kupili The Witcher 3

22.05.2015 u 11:51

Bionic
Reading

Nakon dugo čekanja Wild Hunt je konačno vani i dobiva redom izvrsne kritike. Poljski razvojni studio odlučio je zahvaliti svim igračima zbog toga

Kritika, a i igrači, složni su u mišljenju da je The Witcher 3 jedno od najboljih RPG iskustava u povijesti gejminga, kojemu se u nekim aspektima ne približavaju čak ni franšize poput Dragon Agea i The Elder Scrollsa.

CD projekt nebrojeno je puta pokazao da su mu igrači zaista na prvom mjestu, a svoju je zahvalnost iskazao i na fizičkoj kopiji igre.


'Kao prvo, želimo ti zahvaliti za potporu. Zaista cijenimo to što si odlučio/la potrošiti naporno zarađen novac na našu igru i nadamo se da ćeš se zabaviti igrajući je. Nas više od 200 na igri je radilo protekle tri godine i sa zadovoljstvom ti je predstavljamo.'

'Mi u CD Projektu vjerujemo da igrač nakon što kupi igru ima i pravo na trajnu i besplatnu podršku u vidu updateova, patcheva i novog sadržaja. To ti dugujemo jer vjeruješ u našu igru. Kako bismo ti zahvalili, pripremili smo nešto zaista posebno – čak 16 DLC-a koje možeš downloadati bez obzira na platformu i izdanje igre', stoji u zahvali koja se proširila gejming portalima i koja će definitivno CD projektu prisvojiti još pokojeg vjernog pobornika.

Sasvim zasluženo, ako se pita nas!