SKAKUTANJE

Cuphead postaje punokrvna platformska igra

12.06.2016 u 08:30

Bionic
Reading

Neobična arkadna igra inspirirana crtanim filmovima iz dvadesetih godina nedavno je dobila nadogradnju u obliku punokrvnih platformskih nivoa, odskačući od svojeg nemilosrdnog osnovnog dizajna

Cuphead je, naime, u izvornom obliku bio 'boss rush', što znači da se čitava igra sastojala od niza izrazito teških borbi protiv velikih neprijatelja. Standardnih nivoa na kakve smo navikli u platformskim igrama u ovom naslovu jednostavno nije bilo, što je razočaralo mnoge koji su ga imali priliku isprobati.

Za ovogodišnji E3 kreatori iz Studio MDHR-a odlučili su predstaviti novi igrin element koji se savršeno nadopunjuje na već prisutnu borbu s bossovima - platforming. Igra, naime, odnedavno ima i konkretne platformske nivoe koji služe kao neminovna uvertira prema već viđenom gameplayu.

Više informacija o Cupheadu vjerojatno ćemo saznati tijekom nadolazeće prezentacije koju priređuje Microsoft. Do tada nam samo preostaje čekati i gledati prvi video materijal Cupheadovih skakačko platformskih nivoa.

Cuphead Platforming Gameplay Reveal

Igra bi se na tržištu trebala pojaviti prije kraja godine i to na Xboxu One i Windowsima