NOVITETI

Darkest Dungeon dobit će novu klasu i niz malih izmjena

10.03.2016 u 12:13

Bionic
Reading

Iznimno atmosferični RPG na poteze Darkest Dungeon u najnovijoj zakrpi donosi niz sitnih balansa koji će olakšati kasnije stadije igre, kao i novi lik koji bi trebao potaknuti nove stilove igranja

Za ljubitelje Red Hookove igre ovo su jako dobre vijesti. Kao prvo, činjenica je kako Darkest Dungeonovendgame predstavlja jedan od najvećih izazova u igri. Pored neopisivo teških tamnica, velike opasnosti za ekspedicije, kao i masivnog gubitka koji stradavanje dobro istreniranog člana povorke obično znači, Red Hook je jednostavno morao intervenirati.

U najnovijoj zakrpi oni su napravili upravo to. Osim što su olakšali treniranje novouvedenih 'veterana' koje možete unajmiti u kočiji, promijenili su cijene nekih od nadogradnji. Nadalje, ostavštinu koju sakupite u tamnici sada je moguće prodavati, dajući bankrotiranim zemljovlasnicima malu dodatnu šansu za oporavak.

Konačnu, zakrpa donosi i novi lik - Antiquariana. Radi se o vrsti podrške koja ekspedicijama daje priliku sakupljati vrednije artefakte te im pomoći raznim pojačanjima u borbi. Dakle, ne radi se o nekome tko će nanositi masivnu štetu, već na poseban način potaknuti igrače da dodatnu zaradu donekle osiguraju prije nego što su uopće kročili u tamnicu.


Kompletan popis ove zakrpe koja se trenutno nalazi u fazi beta testiranja moguće je pronaći ovdje, a samu zakrpu možete povući preko Steama. Autori jamče da vam trenutno sačuvane pozicije neće nastradati ako se odlučite za nadogradnju.

Do zakrpe na Steamu moguće je doći na sljedeći način:

1. Kliknite desnim klikom na Darkest Dungeon unutar vašeg Steam Libraryja
2. Izaberite Properties
3. Izaberite BETA
4. Kliknite na 'coming_in_hot'
5. Zatvorite Properties.