DISNEY RADI REZOVE

Disney Infinity ukinut, Avalanche Software pred gašenjem

12.05.2016 u 06:56

Bionic
Reading

'Disney Interactive više neće raditi igre već će se koncentrirati na distribuciju', glasi odluka s nedavne službene objave financijskih rezultata

Ova grana medijskog diva zabilježila je pad od nekoliko postotaka u odnosu na prošlu godinu, što je ponukalo direktore da stvar ukrote prije nego što stvari izmaknu kontroli. Na žalost svih zaposlenika Avalanche Softwarea, tvrtke odgovorne za Disney Infinity, to znači samo jedno - otkaze.

Disney Infinity unatoč lošim prognozama izdat će još dva dodatna sadržaja te još neko vrijeme imati aktivnu podršku nakon čega će se jednostavno 'diskontinuirati'.

Glavni menadžer Disney Infinityja John Blackburn ovo je potvrdio u blogu

'Naš cilj za Disney Infinity bio je oživjeti priču iz Disneyjevih filmova u domovima diljem svijeta, a naša podrška je to i postigla. Nadamo se da ste se jednako zabavili igrajući igru koliko smo se mi zabavili stvarajući je', rekao je Blackburn.

'U trenu kada započinjemo novo poglavlje u našoj priči, želim se zahvaliti svima koji su pomogli oživjeti Disney Infinity - pogotovo Disneyjeve produkcijske i izdavačke timove u Glendaleu, vanjske razvojne partnere te naravno - nevjerojatni Avalanche za njihovu neumornu posvećenost projektu', zaključio je.

Marvel Battlegrounds Play Set Official Launch Trailer