RAZVOJ NAPREDUJE

Domaći Starpoint Gemini: Warlords dobio gomilu nadogradnji

21.06.2016 u 11:01

Bionic
Reading

Svemirska simulacija iz hrvatske radionice Little Green Men već je neko vrijeme u razvoju te je danas dobila najnoviju nadogradnju

Starpoint Gemini: Warlords tematski je spinoff voljene domaće svemirske simulacije Starpoint Gemini, samo sa istaknutim RPG elementima, osvajanjem teritorija i svim divotama koje dolaze uz to. Tim je danas s ponosom izdao najnoviju nadogradnju za alfu u kojoj dodatno nadograđuju već poprilično kompleksni gameplay

Cjeloviti popis promjena i dodataka je apsolutno masivan te vam ga nikako ne bismo mogli u potpunosti prenijeti bez da ovu vijest pretvorimo u temu, stoga predlažemo da bacite pogled na službeni spisak dostupan na forumu igre na Steamu.


Ako tražite kratku verziju, recimo to ovako: zakrpa v0.505 rješava mnogobrojne bugove, dodaje vizualne efekte te u principu približava igru njezinom zamišljenom konačnom obliku. Bugovi koji bi bez razloga rušili igru, nelogično ponašanje umjetne inteligencije i mnogobrojni vizualni glitchevi novom su zakrpom eliminirani, čineći Warlordse još malkice efektivnijim.

Starpoint Gemini Warlords - Early Access Cinematic Trailer

Little Green Men također su najavili što planiraju ubaciti u sljedeće nadogradnje. Igra će za početak dobiti kompletno prerađeni sustav susreta i proceduralno generirani sustav dijaloga. Da, nakon što otvorite komunikacijski kanal s nekim, moći ćete s njime ili njom čak i malo pročavrljati. Sustav osvajanja također će prošao kroz remont, a igra će dobiti nove građevine, brodove i stanice.

Za više informacija o Starpoint Gemini: Warlords posjetite službenu stranicu Starpoint Gemini