KOOPERATIVNI ROLEPLAYING

Drugi Divinity: Original Sin stigao je u Early Access

18.09.2016 u 09:08

Bionic
Reading

Nakon jako puno trailera i još više prezentacija, Larian je konačno spreman svoj najnoviji RPG podijeliti s javnošću. Novi nastavak klasičnog RPG-a unosi niz novih mehanika kao i priču na koju može utjecati više igrača

Jedna od glavnih karakteristika Divinity: Original Sin 2 je zanimljiv sustav pripovjedanja priče. Umjesto da se usredotoči na jednog glavnog lika i prati njegove ekskapada, igra to radi sa do četiri igrača odjednom. Ovo znači da će odluke prvog lika utjecati na opcije koje dobije onaj drugi i tako dalje.

Prvu vijest o radikalnom novom sustavu pripovjedanja dobili smo tijekom predavanja na ovogodišnjem Reboot Developu gdje smo među ostalim i dobili priliku popričati sa ljudima iz samog Lariana. Bez da previše duljimo, recimo kako je tim prilično siguran da će isprepletene radnje funkcionirati bez premca te da će ovaj potez igranje klasičnih RPG-a dovesti na potpuno novu razinu.

Uglavnom, igra je od 15. rujna dostupna u sklopu Early Accessa na Steamu. Divinity: Original Sin 2 možete kupiti po cijeni od 44,99 eura. U trenutnom stadiju ona sadrži prvo poglavlje kampanje koje možete završiti sami ili u društvu do troje igrača.

Konačna verzija trebala bi izaći tijekom 2017. I prije nego što pitate, da - izašao je i novi trailer.