The Elder Scrolls: Legends

Evo kako izgleda Bethesdin odgovor na Hearthstone

26.04.2016 u 08:23

Bionic
Reading

Bethesda je razotkrila prvi konkretni gameplay nadolazeće digitalne kartaške igre temeljene na fantastičnom svijetu Elder Scrollsa

Najnovije razotkrivanje prikazuje konkretan gameplay, a bilo je prikazano tijekom prošlotjednog sajma Pax East održanog u Bostonu. Smještena u isti univerzum kao popularne videoigre Morrowind, Skyrim i Oblivion, The Elder Scrolls: Legends nastoji se izdvojiti od ostatka popularnih kartaških naslova podupiranjem činjenice da franšiza iz koje potiče ima nevjerojatno puno fanova.

Uostalom, tematske karte koje uključuju svih deset dostupnih rasa, gomilu frakcija i još više monstruma stvari su koje će oduševiti ekipu koja je u izvorne Elder Scrollse ulupala i po nekoliko stotina sati. Što se gameplayja tiče, fanovi su mogli isprobati igru na štandu, dok je ekipa iz Bethesde Legendse demonstrirala i online putem streama na Twitchu.

Kako igra izgleda u akciji moguće je pogledati u nedavno objavljenoj reprizi na Youtubeu.

Elder Scrolls: Legends gameplay - stream

The Elder Scrolls: Legends imat će i kampanju za jednog igrača koja će gejmere učiti mehanikama igre te im priskrbiti osnovni fond karata prijeko potreban za obećavajući kompetitivni multiplayer igre.

Želite vidjeti kako čitava stvar izgleda iz prve ruke? Prijavite se za betu igre ovdje

The Elder Scrolls: Legends u pripremi je za PC i iPad.