'IMA TU JOŠ POSLA'

Fable Legends: Odgođeno beta testiranje

15.12.2015 u 11:19

Bionic
Reading

Otvoreno beta testiranje za 'Legends' trebalo je započeti nekoliko dana prije Božića, no ono će na kraju biti održano tek sljedeće godine

Vijest koja će ražalostiti mnoge koji su blagdane planirali provesti uz free-to-play naslov,ipak nije totalni 'crnjak'. Naime, otvorena beta bit će provedena tijekom proljeća sljedeće godine i trebala bi, čini se, biti bolja no što bi bila da je lansirana sada. Tako barem obećavaju iz Lionheada.

Beta će, kao i igra, biti otvorena na PC i Xbox One platformama, što je u potpunosti i očekivano s obzirom na to da je Fablea jedna od najbitnijih franšiza u povijesti Xbox konzola.

'Upravo sada dovršavamo Fable Legends i pritom se dobro zabavljamo. No mislimo da igru možemo učiniti još boljom, što znači dodavanje još nekih stvari i poliranje nekih drugih. Također, mnogo vremena provodimo slušajući kritike koje su nam uputili igrači koji su zaigrali zatvorenu betu', objasnio je kreativni direktor Lionheada David Eckelberry.

'Da budemo sasvim sigurni, malo smo podcijenili to koliko je Legends postao velika igra. Zapravo smo kreirali dvije igre u jednoj – multiplayer RPG s jedne strane i RTS s druge. Povrh svega toga izgradili smo potpuno novi svijet i potpuno novu priču. To je najambicioznija igra na kojoj je Lionhead ikada radio', zaključio je Eckelberry.

Fable Legends: Odgođeno beta testiranje