AJMO NAŠI!

Hrvatska licencirana za Pro Evolution Soccer 2016!

23.02.2016 u 12:16

Bionic
Reading

Nakon što se već godinama hrvatska nogometna reprezentacija nije pojavila u licenciranom izdanju ni u FIFA-i, ni PES-u, to će se sada napokon promijeniti

Kao što je i najavljeno, Konami će uoči Eura u Francuskoj objaviti DLC posvećen tom natjecanju. Od 24 momčadi koje su se kvalificirale, tek njih 15 biti će licencirano, a na našu sreću i veselje, među njima će napokon biti i Hrvatska.

Konami je uz Hrvatsku licencirao i Englesku, Wales, Njemačku, Španjolsku, Portugal, Italiju, Ukrajinu, Češku, Slovačku, Island, Tursku, Albaniju, Sjevernu Irsku i Francusku.

PES 2016 - E3 Trailer Gameplay - 1080p 60 FPS


Razočarani će sigurno biti igrači iz Rumunjske, Švicarske, Rusije, Poljske, Belgije, Irske, Švedske, Austrije i Mađarske. Te momčadi, naime, neće biti licencirane, što znači da neće nositi vjerne dresove, a igrači neće nositi vjerna imena. I tim će momčadima generalno biti posvećeno manje pažnje.

Ova vijest sigurno će razveseliti tisuće igrača iz Hrvatske, s obzirom na to da naša 'repka' već godinama nije bila licencirana ni u jednoj od dvije nogometne simulacije.

DLC će se na tržištu pojaviti 24. ožujka i bit će besplatan za sve koji već imaju PES 2016