BRŽE I SIGURNIJE

Idete na Ultra Europe festival? Ove godine bit će promjena u načinu plaćanja

11.07.2024 u 09:20

Bionic
Reading

Jedan od najvećih europskih glazbenih festivala - Ultra Europe festival - vraća se u Split od 12. do 14. srpnja, a ove godine donosi značajnu promjenu u načinu plaćanja. Svi posjetitelji će koristiti isključivo kartično plaćanje, što će, navode organizatori, osigurati brzu, sigurnu i jednostavnu kupovinu unutar festivalskog prostora

Na Ultra Europe festivalu, Aircash Mastercard kartica bit će ključni alat za sve transakcije. Povezana s Apple Pay i Google Pay, kartica omogućava beskontaktno plaćanje, pružajući besprijekorno iskustvo korisnicima. Aircash aplikacija dodatno olakšava upravljanje financijama, omogućujući trenutne prijenose novca, navode iz Aircasha.

Tijekom festivala, posjetitelji će moći posjetiti Aircash Top-Up mjesta gdje će moći uplatiti gotovinu bez naknade na svoj Aircash račun. Za sve korisnike Mastercard kartica osiguran je popust od deset posto na hranu i festivalske proizvode, čime će posjetitelji moći uštedjeti i više uživati.

Iz Aircasha posjetiteljima savjetuju da preuzmu Aircash aplikaciju i osiguraju svoju Aircash Mastercard karticu, radi brzog i pouzdanog načina plaćanja tijekom festivala.

Aircash je vodeća hrvatska fintech platforma koja svojim korisnicima nudi brza i jednostavna rješenja za upravljanje financijama putem mobilne aplikacije. S više od milijun korisnika diljem EU, Aircash pruža usluge kao što su slanje i primanje novca, plaćanje računa, kupovina ulaznica.