HEALTHTECH ADRIA

U Split u prosincu stižu zdravstveni stručnjaci i tehnološki inovatori

28.10.2024 u 14:18

Bionic
Reading

Medicinski fakultet u Splitu 5. i 6. prosinca organizira zdravstveno-tehnološkog događanje - prvu Healthtech Adria konferenciju u Hrvatskoj. Kako navode u priopćenju, događanje će okupiti niz renomiranih stručnjaka, od zdravstvenih djelatnika i tehnoloških inovatora, do poduzetnika iz svijeta zdravstva i tehnologije. Cilj događanja je istražiti najnovija dostignuća u području digitalnog zdravstva, medicinskih tehnologija i biofarmaceutike, navode organizatori

NetHub, zdravstveni inovacijski hub i poduzetnički akcelerator, organizator je konferencije u suradnji s Medicinskim fakultetom u Splitu.

'Na konferenciji će se govoriti o ključnim temama koje oblikuju budućnost zdravstva kroz niz predavanja, panel rasprava, praktičnih demonstracija te startup pitch natjecanja. Sudionici će imati priliku čuti sve o strategijama izlaska na tržište za zdravstvene tehnologije, sudjelovati u dinamičnim raspravama i umrežavati se s vodećim stručnjacima u sektoru', rekao je Marko Mimica, osnivač tvrtke NetHub.

'Konferencija će okupiti brojne inozemne i nacionalne stručnjake koji će podijeliti svoja znanja i iskustva. Jedni od renomiranih gostiju koji će održati predavanja su Marion Lepmets, Admir Kulin, Zoran Đogaš, Alex Leach i drugi.

Vrijeme je da Hrvatsku postavimo na kartu globalnih inovacija u zdravstvu, kako bi se otvorio put za inovacijske projekte koji bi oblikovali budućnost zdravstvene skrbi, istaknuli su iz NetHuba te dodali da se zainteresirani mogu besplatno registrirati putem Entrio platforme. Dodatne informacije o konferenciji i programu dostupne su na web stranici htadria.com.