INTERNE ODGODE

iPhone 8 možda stiže tek dogodine

03.05.2017 u 15:57

Bionic
Reading

Ako je za vjerovati analitičarima Deutsche Banka, Appleova velika iPhone nadogradnja mogla bi stići tek dogodine. Pozivajući se na izvore u tvornici Foxconn, Appleovom proizvodnom partneru, ovu godinu bi mogli obilježiti tek ponešto nadograđeni modeli u vidu iPhonea 7s i 7s Plus

Prototip iPhonea 8 možda jest razmontirao konkurenciju u testovima, možda će izgledati upravo ovako i ovako, no postoji još jedno možda - možda uopće neće vidjeti svjetlo dana ove godine. 

Usprkos činjenici da su pripreme za taj uređaj u punom jeku, u Appleu izgleda imaju problema s nabavkom nekih kritičnih komponenti potrebnih za izradu iPhonea 8. Prema tim informacijama, čini se kako od lansiranja najskupljeg iPhonea do sada na desetu obljetnicu tog uređaja neće biti ništa. Nema govora o kojim konkretno komponentama je riječ, no već je poznato kako je od Samsunga Apple naručio milijune OLED zaslona, koji će izgledno biti integrirani u premium uređaj (iPhone 8).

Svakako, postoji vjerojatnost da je izvješće ValueWalka, prema kojem su analitičari Deutsche Banka donijeli svoje zaključke, jednostavno nije točno. 

Međutim, tvrtka KGI Securities, poznata po točnim projekcijama i informacijama iz Apple svijeta, prije par tjedana otkrila je sličnu stvar. Izjavili su kako će proizvodnja iPhonea 8 početi tek u listopadu ili studenom ove godine te da će uređaj police trgovina ugledati tek početkom 2018. godine. 

Via Business Insider