TRŽIŠTE RADA

IT-jevci, tražite posao? Provjerili smo tko zapošljava i što nude

08.08.2024 u 13:32

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

Kaufland Hrvatska k.d., međunarodno uspješno trgovačko društvo, u potrazi je za Višim stručnim suradnikom u Supply Chain Managementu (m/ž). Tvoji zadaci će biti obrada različitih vrsta podataka, kreiranje, testiranje i implementacija poslovnih procesa te izrada različitih izvještaja. Ponuda uključuje atraktivna primanja, ravnotežu privatnog i poslovnog života, rad u dinamičnom okruženju, božićnicu te stručno osposobljavanje. Požuri i prijavi se najkasnije do 11. kolovoza.

TEHNIČKI SERVISI ŽELJEZNIČKIH VOZILA d.o.o. za proizvodnju i usluge zapošljavaju novog Tehnologa za IT infrastrukturu i usluge (m/ž). Glavni zadaci će uključivati pružanje podrške korisnicima na terenu, provođenje instalacija i održavanje informatičke opreme. Nude ti ugovor o radu na neodređeno vrijeme, stimulativna primanja, plaćeni trošak prijevoza, osiguranje od nezgode 0-24 sata te stručna usavršavanja. Požuri i prijavi se do 31. kolovoza.

Douglas Parfumerije d.o.o. u potrazi je za Specijalistom internet trgovine za Adriatic Cluster (m/ž). Glavne odgovornosti specijalista su praćenje prometa web shopa i mobilne aplikacije, sudjelovanje i praćenje projekata online kampanja te pravodobno ažuriranje podataka o proizvodima. Nude ti rad u snažnoj internacionalnoj tvrtki, pozitivno radno okruženje, izazovne radne zadatke i profesionalno usavršavanje. Pošalji sviju prijavu do 21. kolovoza.

United Fiber d.o.o. za telekomunikacijske usluge zapošljava na poziciji Specijalist za izgradnju fiksne pristupne mreže (m/ž) koji će biti odgovoran za evidentiranje, naručivanje i koordinaciju isporuke potrebnog materijala i opreme te izrađivati tehnička rješenja za optičku pristupnu mrežu. Ponuda uključuje fleksibilno radno vrijeme, naknadu za prijevoz i topli obrok, mogućnost rasta i razvoja te popust na usluge. Prijavi se najkasnije do 17. kolovoza.

LTH Metalni lijev d.o.o., tvrtka sa dugogodišnjom tradiciju na području tehnologije tlačnog lijeva, u potrazi je za Project Managerom (m/ž). Glavni zadaci će uključivati izradu kalkulacija, tehničkih uvjeta, priprema ponuda te vođenje razgovora s kupcima. Nude ti dinamičan rad u ugodnom kolektivu, naknadu za topli obrok i troškove prijevoza te mogućnost stalnog zaposlenja. Požuri i prijavi se do 21. kolovoza.