PROTIV TMINE

Izazovni Darkest Dungeon uskoro stiže na PS4 i Vitu

05.08.2016 u 09:10

Bionic
Reading

Nemilosrdni i mračni RPG Darkest Dungeon prema najnovijoj najavi stiže i na Sonyjeve konzole. Vlasnici PlayStationa 4 i PS Vite tako će se moći pridružiti tisućama ljudi koji u očaju viču na televizore i monitore u trenu kada im neprijatelj izbriše čitavu družinu

Red Hook u suradnji sa Sonyjem jučer je objavio kako će kultni naslov kročiti prema PlayStationu 4 krajem idućeg mjeseca. Službeni datum izlaska je 27. rujna, kada će biti dostupan po cijeni od 24,99 dolara. Darkest Dungeon na Sonyjeve će platforme stići kao naslov cross-play što znači da ćete ga kupnjom na jednoj platformi besplatno dobiti i na drugoj.

Također, sačuvane pozicije na PlayStationu 4 prenosit će se na Vitu i obratno. Ovo možda nekima neće pretjerano odgovarati s obzirom na to da igra automatski čuva poziciju tjerajući igrače da gledaju rezultate svog neuspjeha na više od jedne platforme.

Ako želite saznati više o Darkest Dungeonu, predlažemo da bacite pogled na našu recenziju u kojoj govorimo o prvoj službenoj konačnoj verziji igre. Darkest Dungeon do danas je dobio još jednog junaka, poboljšano korisničko sučelje, događaje u gradiću te novu tamnicu.

Red Hookov RPG trenutačno je dostupan na PC-ju i Macu.