TEHNO NOVITETI

Kakve nam to bežične punjače priprema Samsung

26.07.2016 u 18:00

Bionic
Reading

Sudeći po nedavno prijavljenom patentu, nova generacija bežičnih punjača iz Samsunga donijet će funkcionalnost uz malo više dobrog starog stila

Novi bežični punjači mogli bi biti predstavljeni tijekom događaja 2. kolovoza kada Samsung planira razotkriti novi Galaxy Note 7. Patent za bežični punjač o kojem je ovdje riječ tada bi također mogao ugledati svjetlo dana. Radi se, sudeći prema slikama iz Samsunga, o stiliziranom uspravnom uređaju koji će za razliku od prošle generacije bežičnih punjača iz Samsunga doista i ličiti na nešto.

Uređaj je po svemu sudeći napravljen kako bi punio smartfon i pametni sat u isto vrijeme te se čini kao praktični dodatak radnom stolu svakog obožavatelja uređaja poznatog korejskog proizvođača. Sudeći prema slikama objavljenima na Patentlymobile.com, Samsung je prijavio tri alternativna dizajna punjača.

Prvi je standardnog kockastog oblika.

Drugi ima nakošen stilizirani gornji dio

Treći ima udubljenje za nosive uređaje

Punjač će moći puniti kamere, nosive uređaje, ogrlice, elektroničke naočale, elektroničke tetovaže, smartfone i tablete.

Samsung je ovaj uređaj patentnom uredu prijavio u siječnju 2016. Uzmemo li u obzir kako se radi o prijavi patenta, teško je zaključiti kada bismo ovaj uređaj doista mogli ugledati na policama.