MAGIČNO I ČAROBNO

Nova ekspanzija za Hearthstone bit će najavljena idućeg tjedna

21.07.2016 u 08:45

Bionic
Reading

Sudeći prema pozivnicama za novinare i nekolicini sitnih, ali bitnih najava, izgledno je da ćemo uskoro saznati za najnoviju ekspanziju popularne kartaške igre Hearthstone: Heroes of Warcraft

Podsjetimo, Blizzard je tijekom prošlogodišnje najave formata 'Standard' i ekspanzije 'Whispers of The Old Gods' istaknuo kako svake godine planira izdati tri ekspanzije - dva seta karata koje kupujemo u paketićima i jednu avanturu. Slijedimo li ovu logiku, očekujemo da će najava spomenute avanture biti prva sljedeća stvar na Blizzardovoj radnoj listi.

U svakom slučaju, ako mislite da imamo neku načelnu ideju o čemu bi se u novoj ekspanziji moglo raditi - možemo samo pretpostaviti da je riječ o Karazhanu. Perje na dnu pozivnice i riječi 'pozdrav od starog prijatelja' impliciraju da bismo mogli imati posla s čarobnjakom Medivhom.

Bilo kako bilo, izgledno je kako ćemo novu najavu moći gledati 28. srpnja i to putem Blizzardova službenog kanala na streamerskoj web stranici Twitch

Hearthstone je jedan od najigranijih Blizzardovih naslova, moguće ga je downloadati besplatno, a dostupan je na skoro svakoj zamislivoj mobilnoj i nešto manje mobilnoj platformi.