PUT U PROŠLOST

Novi Battlefield ide u – Prvi svjetski rat?!

29.02.2016 u 07:06

Bionic
Reading

Na stranicama jedne švicarske trgovine objavljeno je da će Battlefield 5 smješten u fokus možda i najkrvavijeg sukoba u ljudskoj povijesti...

Nakon što su gotovo svi relevantniji FPS-ovi u zadnjih nekoliko godina bili smješteni u sadašnjost ili budućnost, mnogi su igrači zaželjeli povratak u Drugi svjetski rat, ili čak i prvi koji je dosad bio prilično zapostavljen.

To bi se, čini se, napokon moglo promijeniti, i to u Battlefieldu 5. Naime, na stranicama spomenute trgovine u opisu petice stoji: 'Mehrspieler Taktik Shooter im 1. Weltkrieg.' U prijevodu – Taktička multiplayer pucačina smještena u Prvi svjetski rat.'

Opis je u međuvremenu uklonjen, no internet pamti sve. Ni DICE ni EA nisu bili spremni na komentar, piše PCGamer, no ovo bi curenje informacija moglo biti znak nekakve službene objave tog razvojnog studija i izdavačke kuće.

No sasvim je moguće i da je ovo najobičnija greška u što vjeruju mnogi fanovi koji (opravdano) smatraju da DICE s pucačinom smještenom u Prvi svjetski rat ne bi mogao ciljati na mainstream publiku zbog nužno manje dinamičnog gameplayja koji bi ipak više odgovarao iskusnijim igračima.

izvor: PC Gamer