NOVA META

Novi foršpan za Sniper Elite 4 ima sve - uključujući Hitlera

22.09.2016 u 08:53

Bionic
Reading

Serijal Sniper Elite poznat je po 'rendgenskim' egzekucijama snajperskim metkom, a najnovija četvorka ne planira prekinuti više puta utemeljenu tradiciju

Prvi službeni foršpan koji sadrži gameplay Sniper Elitea 4 je stigao te vrlo zorno dokazuje kako je glavni lik proveo pauzu između nastavaka. Sudeći prema šteti koju šakama nanosi neprijateljskim vojnicima, rekli bismo da je 25 sati dnevno učio borilačke vještine i dizao utege u teretani. Neki od udaraca koje zadaje toliko su snažni da su negativcu razorili donju vilicu ili mu u maniri mange Fist of The North Star doslovno čitav probavni trakt pretvorili u crvenu prašinu.

Sve ovo začinjeno je prekrasnim prizorima talijanskog priobalja gdje naš junak, sigurni smo, tijekom igre potroši barem minutu ili dvije da udahne svjež zrak i razgleda lokalne znamenitosti. Vremena za pauzu je strahovito malo, tako da se on brzo i objeručke hvata vrlo nemilosrdnog istrebljivanja do zuba naoružanih nacista.

Specijalni gost foršpana je i sam Hitler koji zbog nekog razloga posjećuje Italiju ploveći na glamuroznoj topovnjači. Nepotrebno je napominjati kako je vođa nacističke Njemačke dio posebnog dodatka pod imenom 'Target Fuhrer', kojeg će se domoći samo oni koji igru kupe putem prednarudžbe.

Sniper Elite 4 najavljen je za 14. veljače iduće godine, a dolazi na PC, PlayStation 4 i Xbox One.