STATISTIKE I GLAZBA

Novi video za Divinity: Original Sin 2 priča je o klasama

12.08.2016 u 12:24

Bionic
Reading

Larian je nakon dva mjeseca tišine izbacio novi, dvadeseti peti po redu, video za ekipu koja im je pomogla putem Kickstartera. U njemu su nam odlučili približiti sustav za konstrukciju likova

Bez pretjerivanja, recimo samo kako su se tvorci Divinity: Original Sina 2 doista ozbiljno bacili u sustav za izgradnju likova. Ovdje ne govorimo samo o opcijama koje omogućuju promjenu statistika, klasa i rasa. Ovdje imamo čitavu gomilu estetskih modifikacija, kao i mogućnost detaljne izmjene pozadinske priče.

Da stvar bude još bolja, u priču je uveden niz novih statistika, poput sjećanja ili finesa. Konačno, autori su svakom vašem liku dali mogućnost izbora instrumenta. Ovisno o vašem izboru, glazbalo će se uklopiti u skladbe unutar igre svaki put kad taj junak napravi nešto važno ili uspije nadvladati nedaće.

Larianci, također, planiraju krenuti na prezentacijsku turneju Divinity: Original Sina 2. Kako bi svim novinarima i znatiželjnicima pobliže opisali projekt, poslat će članove tima u SAD, Njemačku i Englesku gdje će, kažu oni, na spektakularan način demonstrirati što sve ovaj RPG zapravo može.

Detaljan opis svih statistika moguće je pronaći na blogu Lariana, a kratak komični video možete pogledati ovdje

Divinity: Original Sin 2 dolazi na PC ovog prosinca.