PRIJAVITE SE

Objavljeni prvi inozemni predavači na konferenciji WinDays 2014

12.03.2014 u 20:27

Bionic
Reading

Microsoftova poslovno-tehnološka konferencija 'WinDays14', koja će biti održana u Umagu od 7. do 10. travnja, ponovno će ugostiti Paulu Januszkiewicz i Marka Minasija, a po prvi put Mary Adams i Siemona Smida

Paula Januszkiewicz jedna je od vodećih stručnjakinja za sigurnost i MVP na području sigurnosti za tvrtke. Magistrirala je računarstvo te sudjeluje kao govornik na brojnim međunarodnim konferencijama na temu sigurnosti organizacija i metodologije upravljanja rizicima. Autorica je brojnih članaka o Windows Securityju te nositeljica brojnih Microsoftovih certifikata.


Mark Minasi autor je brojnih bestselera te komentator, kolumnist, govornik i IT konzultant. Nastoji publici približiti računala i umrežavanje te ih učiniti zabavnijima i razumljivijima. Poznat je po humorističnom, provokativnom, ali i informativnom stilu predavanja.

Siemon Smid jedan je od vodećih stručnjaka za transfer tehnologije zaposlen na tehnološkom sveučilištu u Tallinu. Ujedno vodi vlastitu tvrtku te se specijalizirao za tržišta u razvoju pa iza sebe ima niz konzultantskih poslova i projekata u suradnji s Europskom komisijom. 

Mary Adams
međunarodna je stručnjakinja za inovativnost i koautorica uspješnice Intangible Capital: Putting Knowledge to Work in the 21st Century Organization. Prije osnutka vlastite tvrtke godinama je radila u bankarskom sektoru i kao konzultant za privatne tvrtke. Na konferenciji će održati i radionicu Alati za izgradnju inovativne tvrtke.

Više o konferenciji: WinDays 2014