DOLAZI I OTVORENA BETA

Overwatch ima službeni dan izlaska

08.03.2016 u 14:58

Bionic
Reading

Blizzardova nadolazeća pucačina Overwatch od danas ima release date koji će biti usklađen za sve najavljene platforme - Xbox One, PC i PlayStation 4

Prema službenom priopćenju, ovu futurističku timsku pucačinu zaigrat ćemo 24. svibnja. Izlasku će prethoditi otvorena beta koja će trajati od 5. do 9. svibnja tijekom koje će Blizzard testirati servere za komercijalnu verziju Overwatcha koja će prvog dana imati jako puno posjetitelja.

Za one koji naruče igru beta test će početi dva dana ranije, odnosno 3. svibnja. Kao nagradu će dobiti pravo na pozivanje još jednog prijatelja u ekskluzivnu betu te niz kozmetičkih dodataka za heroje nakon što igra izađe.

Za kolekcionare među nama Blizzard je priredio dvije posebne edicije igre. Origins Edition u sebi sadrži pet ekskluzivnih skinova koji prikazuju neke od likova u izdanju temeljenom na njihovoj pozadinskoj priči, kao i dodatke za World of Warcraft, Diablo i Heroes of The Storm. Ova verzija košta 59,99 eura na PC-u i Macu te 69,99 na PlayStationu 4 i Xboxu One.

Posebni Collector's Edition prodavat će se samo u dućanima, a sadržavat će sav sadržaj Origins Editiona, album s ilustracijama iz igre te kipić Soldiera 76. Sve ovo koštat će vas oko 129 eura. Ako niste tip gejmera koji igre kupuje u kutijama, tu je i digitalna verzija koja će vas doći nešto manje - 39,99 eura.

Kakvi smo dojmove stekli igrajući betu Overwatcha saznajte iz naše najave