CES 2015

Ovo je LG-ova pametna dvostruka perilica

11.01.2015 u 10:13

Bionic
Reading

TWIN Wash omogućava istovremeno pranje dva zasebna punjenja. S dodatnom, mini-perilicom ugrađenom u podnožje uređaja, skraćuje se ukupno vrijeme ciklusa pranja

Uz značajke TurboWash 2.0 te TurboSteam ciklusi pranja su brži, tvrde u LG-u, dok podrška za wi-fi i NFC donosi opcije povezivanja, uključujući kompatibilnost s uslugom razmjene poruka HomeChat.

Vrata na su poravnata sa središtem bubnja, odnosno smještena 21 milimetar više nego kod uobičajenih modela te nagnuta pod kutem od šest stupnjeva, tako da se ne morate puno saginjati dok stavljate ili vadtee odjeću.Povećana je i vidljivost sa zatvorenim vratima, a tu je i novodizajnirani klizni spremnik za deterdžent na vrhua.

Mini-perilica, smještena ispod glavne, predviđena je za osjetljive odjevne predmete koji zahtijevaju posebnu pažnju ili jedinstvene postavke za pranje. Kad nije u uporabi, služi kao postolje glavnoj perilici. Može se kombinirati s bilo kojom LG-evom perilicom s punjenjem sprijeda.


LG-eva tehnologija brzog ciklusa TurboWash 2.0 koristi dvostruke mlaznice na prednjoj strani za prskanje koncentrirane otopine deterdženta izravno na odjeću. Mlaznica pod visokim tlakom iznad bubnja prska sitne čestice vode kroz odjeću tijekom visokih okretaja centrifuge.

LG-eva tehnologija TurboSteam, zahvaljujući djelomično i funkciji Steam Fresh, vrijeme osvježavanja odjeće skraćuje za do 50 posto. Spriječava prekomjerno sušenje prskanjem vruće pare na odjeću tijekom sušenja, što smanjuje skupljanje, sterilizira odjeću te uklanja i više nabora.

Ugrađena tehnologija SmartThinQ omogućuje učitavanje vlastitih ciklusa u perilicu i njihovo praćenje putem LG-eve aplikacije za pametne telefone te wi-fija.