DA SKOČIŠ OD STRAHA

Pogledajte jeziv foršpan nastavka Five Nights at Freddy's

23.05.2016 u 06:46

Bionic
Reading

Scott Cawthon je nakon neuspjeha Five Nights at Freddy's Worlda utihnuo na nekoliko mjeseci, samo da bi se vratio s objavom rada na novom nastavku izvornog serijala. Umjesto brojke, novi FNAF nosi ime Sister Location te odnedavno ima i novi foršpan

Igra je, na sreću svih naviklih na klasični Five Nights at Freddy's, vrlo bliska dosadašnjim nastavcima. Tako barem možemo zaključiti iz teasera koji nam, osim već poznatih metalnih čudovišta, predstavlja i novog predstavnika parade uzročnika srčanih napada koji će nas posjetiti u noćnim morama.

Premda o igri trenutno ne znamo baš previše, došli smo do nekoliko poznatih detalja. 'Sister Location' referenca je na partnersku franšizu Freddy Fazbear's Pizza restorana. Riječ je o piceriji Chuck-e-Cthulhu koja nudi tematska jela vezana uz strahovito popularnu franšizu igara za pametne telefone i PC-je.

Sister Location Trailer 1


Drugim riječima, grlit ćemo se s novim glavnim neprijateljem, kao i s nekolicinom vrlo poznatih prijatelja. Divota.

Sister Location najavljen je putem teaser-stranice ovog travnja, a igra je najavljena za jesen. Cawthon, pored nastavka FNAF-a, radi i na portu izvornog serijala na popularne konzole.