HD-ŠIŠMIŠ

Pogledajte kako izgleda Batman: Return to Arkham

08.09.2016 u 13:40

Bionic
Reading

Rocksteadyjev revamp Batman: Arkham Asyluma i Batman: Arkham Cityja, njegovih najpoznatijih akcijskih avantura s početka desetljeća stiže ovog listopada. Koliko je restaurirani čovjek šišmiš bolji od standardne verzije možemo vidjeti iz najnovijeg usporednog videa

Najnoviji stari Batman najavljen je za Xbox One, PlayStation 4 i Windowse, a u igru donosi specifičan glamur revampanih shadera, tekstura veće razlučivosti i gameplayja u masnih šezdeset sličica u sekundi. Premda nekim zahtjevnijim promatračima ovo možda zvuči kao standardna nadogradnja, valja voditi računa o tome kako se radi o igri koja svojim ponovnim izdanjem gejmere ne nastoji impresionirati grafikom.

Riječ je o jednoj od najboljih, ako ne i najboljoj akcijskoj avanturi iz Rocksteadyjeve radionice koja najveću zaradu planira okrenuti na konzolama gdje je napravila skok iz prošle generacije u novu.

Tim rečeno, možemo se vratiti na temu grafičke nadogradnje. Kako bi pokazali koliko je igra uznapredovala nakon facelifta, Rocksteady je izbacio novi usporedni video na kojem je moguće vidjeti koliko je svaka igra zapravo ljepša od svoje stare verzije.

Batman: Return to Arkham će sadržavati Arkham City, Arkham Asylum i sve im pripadajuće DLC-e.