MORAŠ (SA)KUPITI SVE

Pokemon Go Plus (konačno) izlazi idućeg tjedna

08.09.2016 u 13:51

Bionic
Reading

Periferija o kojoj su svi pričali i koja se, realno, na tržištu trebala pojaviti prije nekoliko tjedana konačno ima službeni datum izlaska

Podsjetimo, Pokemon Go Plus mali je privjesak s bluetooth odašiljačem koji pokemajstoru vibracijom odaje lokaciju obližnjih pokemona. Dakle vi se šećete, mobilni uređaj je u džepu i mali privjesak zavibrira kad Pikachu promili iz grma.

Na sveopću žalost Nintenda, popularnost Pokemona Go jenjava već tjednima, oduzimajući velik postotak potencijalne zarade koju bi ovaj gadget mogao donijeti.


Bilo kako bilo, lijepo je znati da Pokemon Go Plus konačno ima datum izlaska - 16. rujna. Privjesak će se prvo pojaviti u EU-u i SAD-u pa će tek nakon toga na drugim tržištima.

Pokemon Go, u slučaju da ne znate, još nije dobio sustav za lociranje pokemona. Tvorci igre iz Niantica u jednom su ga trenu isključili te ga nakon nekog vremena ponovno bacili na testiranje.

Koliko će se dobro prodavati Pokemon Go Plus dosta je teško zaključiti, no sudeći prema broju prednarudžbi rekli bismo da Nintendo i Niantic neće imati razloga za žaljenje.