UŽIVO

Pratite Bethesdino otkrivanje Fallouta 4!

03.06.2015 u 15:56

Bionic
Reading

Evo prilike da zajedno s ostatkom svijeta po prvi put bacite pogled na novi Fallout... čuvenu i dugo iščekivanu četvorku!

Kao što naslov nalaže, malo je toga za nadodati. Bethesda je jučer objavila 'štopericu' koja odbrojava do prezentacije najnovijeg Fallout, a danas od 16 sati tu istu prezentaciju možete pratiti na Twitchu.

Nakon komercijalno uspješne trojke i nešto kasnije izašlog New Vegasa, svi fanovi postapokaliptičnog roleplayinga čekali su da se pojavi prvi glas o četvorki.

E, pa... dočekali ste ga. Uživajte!

16:00 Kao što smo i pretpostavili, Bethesda je točno u 16 sati po našem vremenu objavila foršpan! I na sveopće razočaranje, igra koristi identični engine kao i trojka. Da stvar bude još gora, autori nas na nju nabrijavaju metodom terminator genisys - retuširanjem omiljenih scena i zvukova iz jedinice u malo poštimani setting. I što je najgore od svega, čini se kako je, sudeći prema izboru gore spomenutog enginea, naslov namijenjen i starijim konzolama, odnosno Xboxu 360 i PlayStationu 3.

Ne želimo zvučati kao pesimisti, no ovo je veliko razočaranje.

16:30 Bethesda je objavila detalje o igri. Zasad nemamo točan datum izlaska, no više je nego jasno na kojim ćemo ga platformama igrati. Jeste li spremni? Fallout 4 izlazi na PlayStationu 4, Xboxu Oneu i PC-ju... i koristi stari engine. Bethesda, zašto?