SAMSUNG BLAGDANSKA ČAROLIJA

Razveselite svoje najdraže Galaxy uređajima po povoljnijim cijenama

21.12.2020 u 14:42

Bionic
Reading

Nakon duge i izazovne godine, veselimo se blagdanima i željno iščekujemo radost koju će unijeti u naše domove. Samsung nas uvijek uveseljava, a ovih blagdana nam donosi čaroliju kakvu smo zaista zaslužili. U Samsung Holiday mobilnom paviljonu pripremili su bogat blagdanski sadržaj te posebne ponude pametnih uređaja koji će razveseliti vaše bližnje

Ova godina je iz korijena promijenila naš život, a sada se napokon bliži kraju. Dolazak nove godine ne znači da će svi izazovi preko noći nestati, ali nam daje nadu i vjeru u novi početak, koji ćemo dočekati vedriji i snažniji nego ikada prije. Stoga je Samsung ove godine s posebnom pažnjom pripremio brojna iznenađenja kako bi blagdanska čarolija nadišla svaku distancu.

I ove zime Samsung će vas ugostiti u svom blagdanskom mobilnom paviljonu, koji će biti topliji nego ikada. Brzo, jednostavno i sigurno možete i uživo pogledati Samsung blagdansku ponudu te pronaći sjajne Samsung poklone, koji će ovog Božića razveseliti vaše najmilije. Premium uređaji, kao što su Galaxy S20 FE, Watch3, Tab S7+, Buds Live i Note20, jedinstveni QLED i Lifestyle televizori te vrhunski kućanski uređaji, vašim najmilijima mogu biti nagrada za odolijevanje svim izazovima u ovoj godini.

Svi zainteresirani i željni tehnoloških radosti moći će brzo, jednostavno, sigurno i uživo pogledati blagdansku ponudu i pronaći sjajan poklon među vrhunskim Samsung uređajima. Nova generacija Samsung pametnih telefona, tableta, satova, slušalica i ostalih gadgeta je dizajnirana upravo u ovoj godini velikih promjena. Stoga će takav poklon najmilijima biti nagrada za odolijevanje svim izazovima, ali i zalog za sigurnost i bezbrižno ovladavanje svega što život stavlja pred njih. Da život bude kvalitetniji i jednostavniji, pobrinut će se i premium uređaji Galaxy S20 FE, Watch3, Tab S7+, Buds Live, jedinstveni QLED i Lifestyle televizori te vrhunski kućanski uređaji.

Također, isključivo u Samsung Holiday mobilnom paviljonu, ovih blagdana posjetitelji imaju priliku nabaviti jedinstvenu personaliziranu maskicu za Samsung pametne telefone brenda Majushka, svaki kupac Galaxy uređaja istu dobiva na poklon.

Samsung Holiday mobilni paviljon donosi i brojne pogodnosti koje omogućuju odlične poklone i to po povoljnijim cijenama. Svi posjetitelji mogu ostvariti 30% popusta na dodatnu Samsung opremu. Također, za ljubitelje vrhunskog TV doživljaja Samsung se potrudio da odluku o kupnji novog televizora donesu lako jer uz kupnju QLED Q95 ili 8K modela na poklon dobivaju Galaxy Watch od 46 mm. Osim pametnih telefona i televizora, u paviljonu je moguće uživo doživjeti osobitosti soundbar zvučnika, štapnih usisavača, Dual Cook Flex pećnice, Virtual flame indukcijske ploče i Wind-FreeTM klimatizacijskih uređaja.

Samsung Holiday mobilni paviljon do 20. prosinca svi zainteresirani mogu posjetiti na parkiralištu IKEA-e. Ukoliko ste među onima koji u zadnji tren kupuju poklone za svoje najbliže, Samsung Holiday paviljon ćete moći pronaći i kod Garden Malla od 22. do 24. prosinca te kod City Centra East gdje će se nalaziti od 27. do 31. prosinca.

Više informacija o blagdanskoj ponudi te lokacijama Samsung Holiday mobilnog paviljona saznajte na linku.