MOBILNI NOVITETI

Samsung održao regionalni event Everyday Epic, najavio dolazak Galaxyja S21

26.01.2021 u 14:26

Bionic
Reading

Samsung je u sklopu virtualne regijske prezentacije predstavio najnovije uređaje iz svojeg portfelja Galaxy S. Samsung Galaxy S21, S21+ i S21 Ultra na tržište dolaze 29. siječnja.

Samsung je u sklopu globalne promocije najnovijih uređaja iz serije Galaxy S, kao i niza pripadajućih im periferija, održao regionalno izdanje virtualne prezentacije Everyday Epic. Lokalizirana prezentacija Everyday Epic obuhvatila je nekoliko osvrta na tehnološke značajke telefona nove generacije, uz naglasak na lokalnu produkciju i govore Samsungovih vodećih ljudi u regiji, kao i nekoliko poznatih gostiju uključujući producenta i glumca Miloša Bikovića, sportašicu Ilku Štuhec i pjevačicu Franku Batelić.

  • +10
Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 Plus, Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy Buds Pro Izvor: Promo fotografije / Autor: Samsung

'Prošle godine uvjerili smo se koliko je tehnologija neophodna u našem životu. Oduševljen sam što danas mogu predstaviti Samsung pametne telefone koji svojim nevjerojatnim performansama i naprednom tehnologijom odgovaraju na svakodnevne izazove. Galaxy S21 uređaji daju jedan potpuno novi doživljaj pametnim telefonima, koji su nam jednako bitni za posao, zabavu, komunikaciju s obitelji i prijateljima ili upravljanje pametnim domom.', rekao je Pavle Zobundžija, voditelj odjela mobilnih komunikacija, Samsung Electronics Adriatic.

Povodom predstavljanja Samsung Galaxy S21 serije pametnih telefona u Hrvatskoj, Franka je ponovno okupila A listu svjetskih glazbenika i producenata za nastup koji se snimao na relacijama Los Angeles - New York - Zagreb. 'Uživali smo dok smo zajedno pripremali ovaj nastup, koliko god bili fizički udaljeni. Nadam se da smo dio te atmosfere uspjeli prenijeti i na druge, a velika hvala ide Samsungu koji nam je omogućio da se okupimo za ovaj event. Imala sam prilike među prvima u Hrvatskoj isprobati nove uređaje i mogu samo reći – wow!', poručuje Franka, koja je oduševila svojim nastupom.

Novi Samsung flagship modeli u Hrvatsku stižu već 29. siječnja. Galaxy S21 pametni telefon ima novi, kompaktniji dizajn, dok Galaxy S21+ korisnicima nudi 6,7-inčni prošireni zaslon i jaču bateriju. Galaxy S21 bit će dostupan u fantomskoj ljubičastoj, sivoj, roza i bijeloj boji u verziji od 128 i 256 GB, te 8 GB RAM memorije. Galaxy S21+ dolazi u fantomskoj ljubičastoj, srebrnoj i crnoj boji u verziji od 128 GB i 256 GB, te uz 8 GB RAM memorije.

  • +7
Samsung Everyday Epic prezentacija Izvor: Promo fotografije / Autor: Samsung

Galaxy S21 Ultra bit će dostupan u dvije boje – fantomskoj crnoj i srebrnoj, a presvučen je luksuznom mat površinom zbog čega izgleda sofisticiranije. Za razliku od Galaxy S21 i S21+ uređaja , Galaxy S21 Ultra dostupan je u verziji od 128, 256 i 512 GB, te s 12 GB RAM memorije. Galaxy S21 Ultra podržava S Pen olovku, koji korisnicima omogućuje crtanje, uređivanje fotografija, vođenje bilješki i potpisivanje dokumenata. Kao i Galaxy S21 i S21+, i S21 Ultra pametni telefon opremljen je opcijama za smanjenje umora očiju.

Više informacija o najnovijem Samsung Galaxyju i pripadajućim mu periferijama možete pronaći u našem sveobuhvatnom pregledu.