ZEN

Što je sljedeće za Fallout? Pa fliper, naravno!

18.11.2016 u 08:15

Bionic
Reading

Još DLC-a, nova igra za obožavatelje izazova? Ma kakvi - najnovija je stvar koja će nam doći iz svijeta postapokaliptične Amerike igra kojom se uglavnom bavimo kad čekamo na prazni stol za biljar

Fallout Pinball nedavno je najavljeni naslov smješten u pitoreskno okružje postapokaliptičnog svijeta koji smo imali priliku posjetiti igrajući serijal Fallout. Na igri rade Bethesda i poznati proizvođač digitalnih flipera Zen Studios.

Stol za fliper temeljen na popularnoj igri bit će samo dio paketa pod imenom Bethesda Pinball Pack u kojem se pored njega nalaze stolovi tematike Skyrima, Wolfensteina, Dooma i Dishonoreda.


Zen Studios već dugo razvija svoju franšizu Zen Pinball te osnovnu aplikaciju dostupnu na PC-ju, Xboxu One, PlayStationu 4, Androidu i iOS-u nudi besplatno. Igrači dodatne stolove kupuju unutar igre putem sustava mikrotransakcija.

Dolazak paketa Bethesda dobra je vijest za sve obožavatelje njihovih franšiza. Kako će stolovi s temom Fallouta, Dooma i Dishonoreda izgledati, nismo sigurni. Ono u što jesmo, doduše - je to da će biti izvrsni kao i svi dosadašnji uraci majstora iz Zena.