ČUDO NEVIĐENO

Techland: 'Dying Light 2 presložen je za konzole'

16.08.2015 u 19:40

Bionic
Reading

Nastavak igre koja je konačno uspješno spojila zombije i akrobatsko skakanje po krovovima, definitivno dobiva nastavak, no vic je u tome što ga trenutna tehnologija vjerojatno ne može ni pokrenuti

Za početak, ne brinite. Techland je još minimalno par mjeseci od službene objave rada na bilo čemu sličnom Dying Lightu. Ipak, ima nešto vezano uz koncept te igre što bi moglo razočarati vlasnike i fanove trenutne generacije konzola. Producent igre Tymon Smektala na Gamescomu je proćaskao s ekipom iz VideoGamera te ih pokušao uvjeriti u to da idući Dying Light ima takav koncept da ga, pazite ovo, moderne konzole ne bi mogle 'izdržati'.

Kao razloge naveo je nekoliko (trenutno neobjavljenih) ideja koje su toliko prokleto komplicirane da nije ni sam siguran hoće li trenutna tehnologija biti dovoljno dobra da čitavu stvar 'potjera'.

RTL Autor: RTL



Autori također, naravno, vode računa o tome da svi ti koncepti budu doista zabavni i kvalitetni. To uglavnom znači da ekipa iz Techlanda u svojem tajnom laboratoriju vjerojatno radi na stvarima koje netrenirani ljudski um ne bi mogao podnijeti!

Kako god se postavili, ako im igra bude imalo dobra kao prvi dio, sigurni smo da neće imati problema s njenom prodajom. Prvi Dying Light izašao je na Xboxu One, PlayStationu 4 i PC-u te je do danas prodan u više nego dobrih pet milijuna primjeraka.