NEIZOSTAVNO

Trikovi za Snapchat koje morate znati

20.03.2016 u 07:48

Bionic
Reading

Snapchat je popularna, ali i moćna aplikacija. Vjerojatno ne znate ni pola njenih mogućnosti. Posvetite joj nešto vremena i otkrijte ih. Isplati se

Evo nekih manje poznatih mogućnosti koje Snapchat nudi.

Postoji Snapchat web adresa (URL)
Odnedavno postoji način kako svoj URL na Snapchatu možete pridodati web odredištu ili korisničkom računu na Twitteru. Upotrijebite ovaj format kako bi ga pronašli:

https://www.snapchat.com/add/YOURNAME

Imajte na umu kako ne funkcionira ako ga ne koristite na mobitelu.

Postoje imenici s poznatima i slavnima
Snapchat.codes jedan je od prvih u kojem možete naći popularne korisnike iz svih domena, poput poznatih blogera, slavnih osoba, komičara, umjetnika i drugih zanimljivih ljudi.

Surfate li po Snapchatu na laptopu, upotrijebite svoj mobitel kako bi dodavali ljude. Otvorite Snapchat i usmjerite ga na snapkod na web odredištu. Kad vidite snapkod osobe koju želite dodati, pritisnite zaslon i održite pritisak. Pojavit će se opcija dodavanja te osobe kao prijatelja.


Zamijenite prednju i stražnju kameru dok snimate
OK, ovo možda već znate, ali ipak: dovoljno je dva puta kucnuti po zaslonu ako se želite prebaciti s prednje na stražnju kameru dok snimate i obrnuto.

Moguće je zaraditi 10 tisuća dolara po snapu
Kao i na drugim društvenim mrežama, pojedini korisnici zarađuju naplaćujući svoju popularnost brendovima za promociju njihovih proizvoda i usluga.

Umjetnica CyreneQ (poznata i kao Cyrene Quiamco) navodno tako zarađuje do deset tisuća dolara, a nije čak ni rekorderka po tome. Surađivala je s Grouponom, Disneyem, Burger Kingom...

Recimo, za Burger King je svoje kontakte tražila da zamisle, snime i pošalju svoju reakciju ako bi im najbolji prijatelj ukrao zadnji komad piletine.

Dodajte okvir fotografijama
Vjerojatno znate kako možete pisati na snepove ako kliknete na T u gornjem desnom kutu zaslona. Tekst možete povećati ako kliknete na T više puta.

Učinite li to dovoljno puta, slovo će postati dovoljno velikim za uokvirivanje vaše slike. O je, naravno, idealno za okrugle okvire, N će dati dio, dok će A ponuditi puni trokut.


Zadržite priče prijatelja na vrhu
Inače poredane abecednim redom u kategoriji Recent Updates, priče prijatelja možete poredati i drukčije.

Trik je u dodavanju slova A na početak naziva kontakta. Pa, ako imate malu skupinu koju baš želite pratiti, dodajte svima A. To možete učiniti tako što ćete povući prstom po zaslonu prema dolje, otvoriti popis My Friends, kucnuti po željenom kontaktu, kucnuti po sličici zupčanika i urediti njihovo ime.

Posložite prijatelje na Snapchatu emotikonima
Isti postupak kao i u prethodnom savjetu možete upotrijebiti kako bi razmjestili svoje kontakte po grupama. Umjesto slova predlažemo korištenje emotikona. Zalijepite isti emotikon ispred kontakata koje želite u istoj skupini i riješili ste problem.


Podijelite otkrivene priče
Ovaj je savjet namijenjen starijima od 30 godina jer smo uvjereni kako ga mlađi znaju i redovno koriste. Dok gledate priču nekog velikog brenda u Discover, možete ju proslijediti prijateljici, pa čak i ponešto dodati.

Tijekom gledanja priče pritisnite i držite snap, što će vam otvoriti nacrt koji možete urediti i dodati mu filtere, pa ga podijeliti kao i svaki drugi snap.

Spremite svoje priče
Ne sviđa vam se što će nešto što ste napravili nestati za najkasnije 24 sata? Spremite svoj uradak na mobitel.

Potegnite prstom po zaslon na desnu stranu kako bi dobili priče svih vaših prijatelja. Vaša priča trebala bi biti na vrhu popisa, s prilično očitim dugmetom za preuzimanje. Kad spremite zapis, s njim možete što vas je volja.

Više:Make Use Of