STRAVIČNO

U izradi film Five Nights af Freddy's

09.04.2015 u 06:46

Bionic
Reading

Ako ste željni horor filmova, iz Warnera i Vertiga dolazi dobra vijest - radi se film temeljen na videoigri 'Five Nights at Freddy's'

Iznimno popularna horor videoigra Five Nights at Freddy's uskoro će dobiti svoju filmsku adaptaciju. Na filmskom Freddyju rade Vertigo Entertainmentov Roy Lee (Run All Night, nova verzija Poltergeista) u paru s KatzSmith Productionsovim Sethom Grahame-Smithom i Davidom Katzenbergom (Beetlejuice 2).

'Priča iz igre doista je dovoljno dobra da se adaptira u film s obzirom na to da spada u doista neistraženu nišu horora s kojom će se mnogi gledatelji doista moći povezati', tvrdi Cawthon, nadzorni producent iz Warnera.

'Radujemo se potencijalnoj suradnji sa Scottom kako bismo napravili lud, stravičan i na neki čudan način neodoljiv film', kaže Grahame-Smith

Ako dosad niste isprobali Five Nights at Freddy's, a volite iskakati iz stolca, onda definitivno predlažemo da to učinite. Radi se o inovativno koncipiranom hororu iz prvog lica u kojem kao noćni stražar u ukletoj pizzeriji provodite nekoliko noći skrivajući se od podivljalih animatroničkih životinja koje vas planiraju ubiti.

Igra trenutačno ima tri nastavka, gomilu fanova i dobro etabliran kultni status kod fanova modernog horor žanra 'jumpscare'.

Five Nights at Freddy's foršpan


Izvor: IGN