GEJMING NOVITETI

U najnovijoj Legend of Zeldi napokon ćemo zaigrati kao – Zelda

20.06.2024 u 13:48

Bionic
Reading

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom dolazi na Nintendo Switch 26. rujna

Jeste li mislili da će Nintendo jednostavno izdavati samo remakeove i drugorazredne igre dok konačno ne dođe nasljednik Switcha? Prevarili biste se. Tijekom Nintendo Direct streama održanog u utorak, tvrtka je otkrila potpuno novu igru serijala ​​Legend of Zelda. Nintendo ovdje ostvaruje dugogodišnje snove mnogih obožavatelja koji su sanjali da u igri o Zeldi napokon igraju - Zeldu.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom počinje tamo gdje završava većina Zelda igara - gdje Link pobjeđuje Ganona. Ali u trenu kad oslobodi princezu Zeldu, naš heroj biva uvučen kroz rascjep u alternativnu dimenziju. Ovo znači da je sada na Zeldi da spasi Hyrule.

Kao i mnoge Zelda igre, Echoes of Wisdom koristi poluptičju perspektivu u stilu nedavnog remakea Link's Awakeninga. Producent serije Eiji Aonuma rekao je da njegov tim također želi stvoriti novi stil igranja ​​Zelde.

Izvor: Društvene mreže

Umjesto vitlanja mačem, Zeldin glavni alat zove se trirod. Ona pomoću njega može kopirati razne stvari i kreature te njihove 'odjeke' kako bi putovala igrinim svijetom. Ovo klasičnom Zelda RPG-u dodaje elemente slagalice koji su nas oduševili u Tears of the Kingdomu. U borbi možete bacati odjeke na neprijatelje, pa čak i stvoriti odjeke čudovišta koja će se boriti za Zeldu.

Najbolja stvar oko ove igre je što za nju nećemo morati čekati dugo. Legend of Zelda: Echoes of Wisdom dolazi na Nintendo Switch 26. rujna, piše Engadget.

sve osim nogometa

Učitavanje...