NAZAD U TAMNICU

U prvoj ekspanziji za Darkest Dungeon borit ćemo se protiv vampira

05.10.2016 u 08:02

Bionic
Reading

Redakcijski favorit Darkest Dungeon početkom iduće godine dobit će prvu veliku ekspanziju koja krije nekoliko iznenađenja i novu klasu igranja

U slučaju da za igru niste čuli, Darkest Dungeon je RPG na poteze u kojem vodite ekspedicije istraživača duboko u podzemne tamnice ispod imanja vašeg pretka. Pored čudovišta koja pobijete i blaga koje izvučete na površinu, vaši junaci imat će hrpu psiholoških trauma i boleština koje ćete morati liječiti.

Također valja voditi računa da se ovdje radi o roguelikeu, igri koja ima samo jednu spremljenu poziciju koju automatski ažurira. Ovo znači da ne možete posegnuti za starim saveom svaki put dok ostanete bez omiljenog člana ekspedicije. Da, ova igra je vrlo teška i izazovna.

Red Hook je jučer službeno najavio prvo veliko proširenje za igru pod imenom The Crimson Court. Autori su relativno tajnoviti oko konkretnog sadržaja no sudeći prema prvoj ilustraciji više je nego očigledno da je tema proširenja - vampirizam.

The Crimson Court je najavljen ilustracijom koju vidite u naslovu i citatom 'Krv! Moram dobiti krv!'. Hm, da... rekli bismo da ćemo naše (ne)sretne heroje slati u borbu protiv krvopija.