BRAVO, ALICJA!

U razvoju je novi Wolfenstein!

25.09.2015 u 07:35

Bionic
Reading

Poljska glumica koja je u 'The New Orderu' dala glas Anyi Oliwi izlanula se pred kamerama na jednoj poljskoj televiziji i dosta uvjerljivo potvrdila razvoj nastavka

Ako to nije bilo prema dogovoru, ljudi Bethesde i MachineGamesa sada su sigurno vrlo, vrlo ljuti. Naime, iako je posljednji Wolfenstein bio izvrsna igra koja je naišla na vrlo dobre kritike i komercijalne rezultate, nitko dosad nije spominjao razvoj nastavka, čak ni glasinama.

No tajnovitost je sada prekinuta. Naime, poljska glumica Alicja Bachleda - Curus koja je u The New Orderu tumačila lik Anye Oliwe kako trenutačno radi na drugoj igri.


'Trenutačno radim na videoigri. Na prvoj sam već radila, a sada radim i na drugoj. To će potrajati oko dvije godine', otkrila je pričljiva Alicja.

Ako i dalje imate dvojbe u pouzdanost njenih riječi, Alicja je istaknula kako je tu igru obožavala kad je bila mlada i kako je bila vrlo sretna kada je na kraju mogla ubiti Hitlera. Da, eto, u pitanju je sigurno Wolfenstein. Hvala, Alicja.

Naravno, jedino što nam sada preostaje je čekanje službene objave. Dotad ćemo sigurno još koji put zaigrati Wolfenstein: The New Order, FPS koji nas je vratio unatrag, u zlatno vrijeme pucačina.