IMA I FORŠPAN(E)

Ubisoft službeno najavio Watch Dogs 2!

10.06.2016 u 13:17

Bionic
Reading

Kao što smo i najavili prije nekoliko dana, Ubisoft je konačno službeno potvrdio dolazak novih Watch Dogsa. Igra ima gomilu stvari kojima se možemo radovati: Novog glavnog lika, novi grad i novo okružje

Protagonist Watch Dogsa 2 zove se Marcus Holloway. Riječ je o vrlo pametnom mladom hakeru koji se pridruži Dedsecu kako bi se borio protiv korupcije u San Francisco Bayu nakon što ga optuže za zločin koji nije počinio. Za razliku od Aidena Pierca, Holloway je ekstrovertan, bolji u bliskoj borbi te, pazite ovo, zna parkour

Prije nego što igru nazovete Assassin's Dogs 2, predlažemo da bacite pogled na prvi foršpan. Čisto da vidite u kojem vizualnom smjeru Ubi planira krenuti.

Dakle - eto. Sve je puno dinamičnije, opakije i 'edži', a glavni lik može pristupiti problemima nizom različitih metoda a la Deus Ex. Možete biti suptilni haker dobre duše ili destruktivni egomanijak s automatskim naoružanjem. Izbor je samo na vama. Uostalom, pogledajte kakvog lika vodite! On jednostavno čezne za akcijom.

Watch Dogs 2 Trailer: Marcus Character Introduction - E3 2016 [US]

Na izboru će vam također biti niz daljinski upravljanih igračaka poput dronova i autića, kao i vještine koje će vam omogućiti da hakirate doslovno svakog. I da... u igri postoji nešto pod imenom 'masivno hakiranje', što u teoriji možemo usporediti s hakerskom verzijom bombaškog napada.

Za kraj, bacite pogled na čitav polusatni reveal

Watch Dogs 2: World Premiere Announcement - E3 2016 [US]

Watch Dogs 2 dolaze na PlayStation 4, Xbox One i PC 15. studenog.