ZAPOŠLJAVANJE

Vrijeme je za novi posao? Pogledajte tko sve zapošljava ovog tjedna

30.08.2021 u 12:16

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjednih pregled atraktivnih oglasa za radna mjesta u IT sektoru. Pogledajte što se nudi, izaberite favorita i javite im se već danas

INFOMARE, informatička tvrtka koja se već više od 30 godina bavi razvojem i implementacijom poslovnih informacijskih sustava u javnoj upravi i gospodarstvu, zapošljava Razvojnog inženjera poslovnih aplikacija (m/ž). Opis posla uključuje razvoj i održavanje IT aplikativnih rješenja za poslovne sustave tvrtki i korisnika proračuna, a novim kolegama nude stabilno poslovno okruženje, stručna usavršavanja i nagrađivanje sukladno doprinosu. Javi im se do 13. rujna.

Posjeduješ radno iskustvo u razvoju Android aplikacija? Poznaješ principe objektno orijentiranog programiranja? Rad sa relacijskim bazama podataka imaš u 'malom prstu'? Ako su tvoji odgovori potvrdni, zaposli se u Etranet grupi, na poziciji Senior Android Developer (m/ž). Nude ti poticajna primanja, profesionalni razvoj, korištenje naprednih tehnologija te rad u mladoj, dinamičnoj i poticajnoj sredini. Oglas ostaje aktivan do 7. rujna.

Visage Technologies svjetski je poznati dobavljač specijaliziranih rješenja za praćenje, analizu i prepoznavanje lica koji je u svijetu 'računalnog vida' prisutan od 2002. godine. Zbog povećanja opsega posla, tvrtka svoj tim planira osnažiti na sljedećim radnim mjestima: Computer Vision Research Engineer (m/ž), R&D Engineer – Computer Vision (m/ž) i C++ Software Engineer (m/ž).  Prouči njihovu ponudu i javi im se do 3. rujna.

Zagrebačka banka zapošljava Specijalista za dizajn i razvoj aplikativnih rješenja – Java/Angular/React (m/ž) i Voditelja tima u Aplikativnom razvoju (m/ž). Nude ti pohađanje brojnih edukacija i kontinuirano usavršavanje, mogućnost rada od kuće i klizno radno vrijeme, ravnotežu između privatnog i poslovnog života, korištenje Multisport kartice i koješta drugo. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 7. rujna i postaneš dio Zaba tima!