KONFERENCIJA

WinDays početkom travnja iduće godine

27.11.2013 u 12:10

Bionic
Reading

Najveća poslovno-tehnološka konferencija u regiji bit će održana u Umagu od 7. do 10. travnja. Očekuje se više od 1.500 ICT stručnjaka, znanstvenika, poduzetnika, gospodarstvenika te predstavnika državne administracije

Imat će priliku upoznati nove ICT proizvode i

rješenja te razmijeniti iskustva o dobrim poslovnim praksama i smjerovima.

'Četrnaesto izdanje konferencije oslanja se na Microsoftovu strategiju koja je više no ikada okrenuta prema ljudima i njihovim potrebama pa iz toga proizlazi slogan Inspirirani ljudima. To znači da ćemo se u praksi više baviti time kako tehnologija može pojednostaviti život i poslovanje', rekla je Nina Baras, direktorica konferencije Microsoft WinDays14.

Događanje je tematski podijeljeno na tehnološki i poslovni dio. WinDays 14 Technology će od 7. do 9. travnja donijeti pregled novih proizvoda, usluga i rješenja iz perspektive velikih promjena koje je u IT donio oblak. Program će se baviti načinima na koje nova ICT rješenja mogu pojednostaviti poslovanje te učiniti život jednostavnijim.

WinDays 14 Business će tijekom dva dana, 9. i 10. travnja okupiti menadžere, poduzetnike i gospodarstvenike koji će razgovarati o preduvjetima za poslovni rast i razvoj iz europske perspektive.

Tematski će se baviti održivim, pametnim i uključivim rastom, odnosno svim preduvjetima koji se moraju ostvariti da bi rezultirali zdravim gospodarstvom koje se neprekidno razvija. Ključne teme uključuju inovacije, promjene unutar obrazovnog sustava, brigu o energetici, mobilnosti i konkurentnosti, razvoj digitalnog društva te program poticanja zapošljavanja.

Prijave online otvorene su. Više informacija: Microsoft WinDays 14