Branč za prijatelje

Branč za prijatelje

17.09.2013 u 13:23

Bionic
Reading

... odnosno branč testing i tejsting za ljude dobre volje i one koji vole tulumarit' preko vikenda pa im se ne da rano ustajat', a kamoli ondak spremat' obilniji doručak

I tu onda nastupamo prijatelj Hrvoje Majer i moja malenkost. Bacimo se u potragu za svježim, domaćim namirnicama u petak pa u subotu ujutro lijeno, ali i zaigrano počnemo osmišljavat'/kuhat' menu.


S onim što imamo. Bez prevelikih priprema ...


... bez žurbe i napetosti


S jednim jedinim ciljem, zapravo - dva; da se dobro zabavimo ...


... te nahranimo prijatelje i sebe/se


Hrvoje je ovo prozvao Kulinarskim ateljeom koji sjajno korespondira s Tavanom ...


... gdje se dobro jede ...


... svira ...


... komunicira :) ...


... i koji će uskoro počet' djelovat' za širu javnost' zato - pratite znakovlje na putu :)

Foto: Sanjin Kaštelan
Pečene paprike začinjene crvenim lukom iz Sinkovićeve te cvjetovima divljeg luka/češnjaka, timijanom i malo bosiljka ...


Jetrica s pastrnjakom i pancetom!

Foto: Sanjin Kaštelan
Domaća jaja zapečena s turskim chillijem i ukrašena klicama češnjaka


Tanjur pun - bruncha :)

Foto: Sanjin Kaštelan
Dašak svježine; sirova salata od cikle, mahuna, smokava i tikvica


I za kraj: zapečene vinogradarke sa smokvama i malo timijana. Začinjene borovnicama, medom i mladim kozjim sirom

Pa vi propustite prvi, sljedeći, otvoreni brunch na Tavanu ;)