... odnosno branč testing i tejsting za ljude dobre volje i one koji vole tulumarit' preko vikenda pa im se ne da rano ustajat', a kamoli ondak spremat' obilniji doručak
I tu onda nastupamo prijatelj Hrvoje Majer i moja malenkost. Bacimo se u potragu za svježim, domaćim namirnicama u petak pa u subotu ujutro lijeno, ali i zaigrano počnemo osmišljavat'/kuhat' menu.
S onim što imamo. Bez prevelikih priprema ...
... bez žurbe i napetosti
S jednim jedinim ciljem, zapravo - dva; da se dobro zabavimo ...
... te nahranimo prijatelje i sebe/se
Hrvoje je ovo prozvao Kulinarskim ateljeom koji sjajno korespondira s Tavanom ...
... gdje se dobro jede ...
... svira ...
... komunicira :) ...
... i koji će uskoro počet' djelovat' za širu javnost' zato - pratite znakovlje na putu :)
Pečene paprike začinjene crvenim lukom iz Sinkovićeve te cvjetovima divljeg luka/češnjaka, timijanom i malo bosiljka ...
Jetrica s pastrnjakom i pancetom!
Domaća jaja zapečena s turskim chillijem i ukrašena klicama češnjaka
Tanjur pun - bruncha :)
Dašak svježine; sirova salata od cikle, mahuna, smokava i tikvica
I za kraj: zapečene vinogradarke sa smokvama i malo timijana. Začinjene borovnicama, medom i mladim kozjim sirom
Pa vi propustite prvi, sljedeći, otvoreni brunch na Tavanu ;)