Dungeon Siege 3 – prvi trailer

Dungeon Siege 3 – prvi trailer

05.09.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Square Enix je objavio prvi trailer za nadolazeći hack'n'slash

Dungeon Siege 3 je već neko vrijeme u produkciji, a na njemu radi Obsidian Entertainment kojemu baš i ne ide u posljednje vrijeme – dogodio im se onaj nesretni Alpha Protocol. No sve se navodno odvija pod budnim oko Chrisa Taylora, kreatora cijele franšize i njegovog studija Gas Powered Gamesa koji su odradili prva dva naslova.

 

Igra se radi na potpuno novom engineu iz Obsidianove radionice, i to za PC, PS3 i Xbox 360, dok su prva dva Dungeon Siegea bila namijenjena samo PC igračima.

 

Prvi Dungeon Siege pojavio se 2002. godine i bio relativno dobro prihvaćen, kao i nastavak, a radi se o dva prosječna i strogo linearna hack'n'slash RPG naslova.

 

Kako će izgledati nastavak, tek treba vidjeti, ne nemojte imati prevelika očekivanja. Jedna od najava gore spomenutog Taylora je da će 'svi postupci igrača u igri imati utjecaja na daljnji tijek igre', ali budimo realni – to je minimum koji se danas traži u RPG igrama.

 

Trailer, prvi iz Dungeon Siegea 3, tek je prosječan i zasad ne izdvaja DS3 iz mora sličnih naslova, a radnja igre odvija se u kraljevstvu Ehb koje je potreseno sukobima između frakcija, dok će vaša misija, naravno, biti spasiti kraljevstvo i narod.

 

Zanimljivo, po igri je napravljen i film koji je režirao neslavni Uwe Boll. Film je zaradio užasne kritike, no glavnu ulogu igra Jason Statham, pa ga možda i pogledate samo zbog njega.

 

Dungeon Siege 3 najavljen je za 2011. godinu.

 

Dungeon Siege 3 - trailer