COLLECTOR'S EDITION

Fallout: New Vegas za kolekcionare

12.05.2010 u 12:21

Bionic
Reading

Bethesda je objavila sadržaj luksuznog kolekcionarskog izdanja za nadolazeći Fallout: New Vegas

Iako o datumu izlaska igre još ne želi reći ništa preciznije od 'najesen', Bethesda je očito već sad odlučila pokrenuti pretprodajnu pomamu za novim Falloutom u svijetu.

Luksuzno i limitirano kolekcionarsko izdanje će biti dostupno za Xbox 360 i PlayStation 3, i to po cijeni od 79,99 funti, dok će verzija za PC biti nešto jeftinija – 69,99 funti. Priznajte, odmah vam je toplije oko srca.
 
U pakiranju će se nalaziti čipovi za poker Lucky 7, od kojih svaki predstavlja po jedan kasino na području Mojave Wastelanda, a slavni čip Lucky 38 bit će izrađen od platine. Također, bit će tu i set karata od kojih je svaka jedinstveno ilustrirana i prikazuje nekog od likova ili frakcija unutar igre. Kartama će se moći igrati poker i caravan, igra koju je osmislio Obsidian upravo za New Vegas.

Nadalje, u paketu je i ukoričeni strip pod nazivom All Roads, u kojemu će biti otkrivena pozadina nekih likova, kao i neki događaji koji prethode onima unutar igre. Kreirao ga je Chris Avellone, kreativni direktor New Vegasa, u suradnji s Dark Horse Comicom.

Na kraju, tu je i DVD Making Of Fallout: New Vegas s dokumentarcem, ekskluzivnim videomaterijalima i intervjuima s članovima Obsidiana o tijeku izrade, radu na scenariju i ostalim aspektima igre.