JOŠ MALO PA SAD ĆE

Gran Turismo 5 stiže najesen

11.02.2010 u 09:23

Bionic
Reading

Gran Turismo 5 spominjali smo već mnogo puta, a nove informacije kažu da ćemo ga u najboljem slučaju zaigrati tek najesen

Pet godina u izradi i budžet od 60 milijuna dolara kratka je bilanca razvoja petog nastavka po mnogima najbolje simulacije svih vremena Gran Turisma. Gran Turismo 5 trebao je biti objavljen par mjeseci nakon pojave PlayStationa 3, no zaredale su brojne odgode. Možda odgoda nije pravi izraz budući da Sony Computer Entertainment nikad nije objavio konkretan datum izlaska, no tu i tamo stizale su informacije o tom sretnom događaju.

Nove stižu iz europske podružnice Sonyja i kažu da očekuju dovršetak radova negdje u jesen ove godine, uglavnom prije Božića, no kao i ranije, točan datum još nije utvrđen. Uistinu loše vijesti za sve fanove koji Gran Turismo 5 čekaju s nestrpljenjem svih ovih godina, no opet, možda je i bolje da programeri dodatno porade na njoj i dovedu je do savršenstva kako bi nas na dulje vrijeme zabavila, kao što su to svojedobno radili i njezini prethodnici zbog kojih je čitav serijal postao legenda.