TRANSFER JOŠ U IGRI

Hajduk krenuo na pripreme bez Josipa Radoševića

18.01.2013 u 13:34

Bionic
Reading

Među imenima dvadeset devetorice igrača Hajduka koji su na popisu onih koji su krenuli na pripreme u Tursku nije i ime Josipa Radoševića. On je ostao u Splitu gdje će pokušati dovršiti transfer u Napoli.

Povuci potegni između talijanskih klubova, Hajduka i Josipa Radoševića nastavlja se i dalje. Mladi Hajdukov reprezentativac nije na popisu igrača koje je Mišo Krstičević odveo na drugi dio priprema u Tursku. 'Radošević nije s nama, u dogovoru s klubom pokušat će riješiti transfer, a ako ne uspije, priključit će nam se naknadno' kazao je trener Hajduka.

Krstičeviću nije na raspolaganju ni Goran Blažević, koji je ostao u Splitu kako bi zaliječio povredu gležnja, zbog koje je propustio većinu dosadašnjih treninga. Na popisu putnika su Bjelokoščanin Kouassi, te Brazilci Cassio i Patinho.

Popis putnika na pripreme: Franko Andrijašević, Marko Bencun, Mijo Caktaš, Ivo Caput, Cássio, Antonio Jakoliš, Matej Jonjić, Goran Jozinović, Lovre Kalinić, Tomislav Kiš, Jean Evrard Kouassi, Miro Kovačić, Rúben Lima, Anton Maglica, Mario Maloča, Antonio Milić, Goran Milović, Zoran Nižić, Mirko Oremuš, Filip Ozobić, Patinho, Danijel Stojanović, Tino Sven Sušić, Ivo-Valentino Tomaš, Ivan Tomičić, Avdija Vršajević, Pavao Vugdelija, Ivan Vuković