strateška pozicija

Hrvatska pošta Mostar otvorila glavno poštansko logističko skladište

26.06.2024 u 15:40

Bionic
Reading

Hrvatska pošta (HP) Mostar otvorila je u srijedu glavno poštansko logističko skladište u koje je uloženo više od četiri milijuna eura

Izgradnja glavnoga poštansko-logističkog središta smještenog u južnoj mostarskoj industrijskoj zoni, temelj je za unaprjeđenje logističkih usluga, posebno u razvoju brze dostave paketa u unutarnjem i u međunarodnom prometu.

To je kapitalna investicija za Hrvatsku poštu Mostar.

Novi objekt, površine preko 7.000 kvadratnih metara, smješten je na strateškoj lokaciji, cestovno povezan sa svim važnim prometnicama, što će omogućiti bolju poslovnu povezanost i efikasniji prometni pristup.

Direktor i predsjednik Uprave HP-a Mostar Mate Rupčić rekao je kako izgradnja toga objekta predstavlja odgovor na rastuće zahtjeve tržišta, posebno u oblasti internetske trgovine i brze dostave.

Zadovoljstvo zbog realizacije ovog projekta izrazio je predsjednik Uprave Hrvatske pošte Ivan Čulo.

"S ovim infrastrukturnim objektom, Hrvatska pošta Mostar pozicionira se kao ključni logistički centar u regiji, sposoban odgovoriti na sve buduće izazove i potrebe tržišta, posebno u segmentu online trgovine", rekao je Čulo.

Hrvatska pošta Mostar je jedan od tri poštanska operatera u Bosni i Hercegovini. Većinski je vlasnik Federacija BiH, a Hrvatska pošta ima udjel od 37,24 posto.

sve osim nogometa

Učitavanje...