LOKALNI TALENT

Igra ASTROIDS: Space game of the year izgleda odlično, a nastala je u susjedstvu

12.01.2014 u 12:22

Bionic
Reading

Pogledajte na kakvom retro projektu rade developeri iz našeg susjedstva

Vjerujemo da nema nitko od gamera tko se ne sjeća legandarneigre Asteroids. Svjetlo dana ugledala je davne 1979. godine, a sadadoživljava modernu reinkarnaciju u vidu igre naziva ASTEROIDS: Spacegame of the year.

 

Princip igre ostao je gotovo nepromijenjen u novoj verziji Asteroida –potrebno je letjelicom upucati sve što vam se nađe na putu, pazećipritom da se ne sudarite s nekim od okolnih nebeskih tijela. Novaverzija igre, ASTEROIDS: Space game of the year, donosi 3D sučelje te,prema riječima tvoraca igre, neizmjerne sate zabave.

 

Odgovorni za igru ASTEROIDS: Space game of the year su srpskiprogramerski studio Industry Entertainment koji su nam kratko izjavili:

 

‘Uz najbolju grafiku, to je letelica sa laserima, raketama i ostalimnaoružanjem u borbi u dubokom svemiru. Braneći se od asteroida kojilete svud unaokolo, igrač mora da pazi i na eksplozije, delove asteroidakoji se razlete i druge svemirske letelice. Igrač se oslanja napokretljivost, brzinu, kontrole i razorno naoružanje svemiraskog brodakojim upravlja kao i gravitacioni štit.’

 

Pogledajte i trailer za igru ASTEROIDS: Space game of the year.

 

 

 

Kada se krajem ove godine pojavi na tržištu ASTEROIDS: Space game of the year bit će dostupna svim vlasnicima Windows računala, a moći će se preuzeti sa službenih stranica igre ili preko platforme Steam.